Palletiseermachine

Met een palletiseermachine kan u dozen, emmers of paletten eenvoudig en snel op paletten stapelen en ontstapelen. Voor de ontwikkeling van deze machines heeft Automotion via co-engineering een kennisintensieve samenwerking opgebouwd met de klant. Dit leidde tot een specialisatie in stapelsystemen.

Samenwerking bij elke stap

Samen met de klant boog Automotion zich over drie stappen in de ontwikkeling van de machine.

  1. Eerst en vooral werd het Mechanische concept uitgewerkt. De ingenieurs van beide bedrijven bepaalden samen de juiste besturing, HMI, motoren, lineaire geleidingen en safety controllers om een optimale efficiëntie te verkrijgen.
  2. Op het gebied van software ontwikkelden we een basisstructuur, die geïmplementeerd kan worden in de verschillende machines. Die software ligt aan de basis van de specifieke machinecyclus.
  3. Ten slotte werd ook een softwaretool ontwikkeld, die toelaat om op een zeer flexibele manier stapelpatronen te configureren, te testen en te implementeren.

Ook voor u kan Automotion een applicatie op maat ontwerpen. Contacteer ons. Onze medewerkers geven u meteen technische input.