automatische bewerkingsunits

Deze klant  ontwikkelt al jaren machines voor eigen productie wereldwijd. En dat in co-development met Automotion. Beide ingenieursteams werkten samen een nieuw automatiseringsconcept uit, dat compatibel is met de huidige mechanica en de bovenliggende PLC-omgeving. Zo kan Samsonite deze oplossing eenvoudig in bestaande machines integreren.

Totaaloplossing met PacDrive, Robotica & software

Automotion leverde een totaaloplossing op 3 gebieden:

  1. Besturingsplatform: we kozen voor PacDrive. Dit platform is geschikt voor high-end applicaties, waarbij standaardcomponenten niet volstaan.
  2. Robotica op maat: Automotion zorgde voor meer-assige carthesiaanse robots op maat. Een van de sterke troeven van het Schneider Electric gamma voor robots en lineaire geleidingen.  
  3. Software development: we voorzagen speciaal ontwikkelde Motion blackbox software, die toelaat om de applicaties eenvoudig op te starten. Werkt u de software liever zelf uit? Dan delen we graag onze expertise in opleidingen.

U bent geïnteresseerd in high-end totaaloplossingen met de hoogste performantie? Contacteer ons gerust en bespreek uw project.