Compacte en zeer snel assembly line

De machine bouwer zocht een nieuwe oplossing voor een assembly machine en werkte daarvoor samen met Automotion. Bij deze machines vormt de beschikbare ruimte en de beperkte toegankelijkheid niet zelden een probleem. Ook de tweede uitdaging is niet de kleinste: er is een hoge snelheid vereist om de producten te transporteren en te synchroniseren op de rest van de lijn.

Een compact en open systeem

De Delta Picker Technology biedt de oplossing bij uitstek om compact te kunnen bouwen en tegelijk een zeer open systeem te behouden. De gewenste snelheid haalt u moeiteloos: een deltapicker kan tot 300 verplaatsingen per minuut realiseren.

Performantie & controle

Voor deze opdracht leverde Automotion een totaaloplossing. Dankzij het PacDrive controller platform is het mogelijk om visietechnologie te integreren en de volledige lijn vanop 1 controller te sturen. Bij het oppikken en afzetten van een product wordt steeds een positiecontrole doorgevoerd. 

Verschillende camera’s en Delta robots, meerdere servo-assen, die vanop 1 controller aangestuurd worden. Dit is motion control op het hoogste niveau. Zelf hulp nodig bij motion control? Contacteer ons.