Opleidingen

Een opleiding volgen over de programmeerplatformen van Schneider Electric?

Dat kan, zo kan ook u het onderhoud en de foutanalyse uitvoeren van uw systemen. De kostprijs van deze opleidingen?

Aangezien wij bij Automotion erkend zijn als dienstverlener van opleidingen binnen de KMO-portefeuille is dit ook iets waar u zich niet druk in hoeft te maken. KMO’s kunnen immers gebruik maken van subsidies voor het volgen van onze opleidingen, opgelet dit is enkel geldig voor bedrijf in Vlaanderen!

Voor meer informatie, zie website Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Somachine en Somachine Motion

Als men denkt aan automatisering denkt men automatisch aan software. Wij bij Automotion bieden opleidingen aan op de programmeerplatformen Somachine en Somachine Motion van Schneider Electric. Door deze opleiding leert men de digitale taal van onze machines te beheren wat minder ruimte laat voor fouten waardoor de productie niet tot een halt wordt geroepen. Communicatie tussen machine en software ontwikkelaar staat hier centraal.

Onderhoud en foutanalyse

Door onze jarenlange ervaring en knowhow bieden wij ook opleidingen aan met betrekking tot onderhoud en foutanalyse van machines die zijn uitgerust met Schneider Electric besturingen of aandrijvingen. Door deze kennis over te brengen op onze klanten zullen zij over de essentiële knowhow beschikken om de machines te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat de duurzaamheid van de machines wordt verlengt, wat de kosten op lange termijn zal laten dalen. Kostenefficiëntie noemen wij dit.

Uw noden staan bij ons centraal

Klanttevredenheid staat hoog in onze agenda bij Automotion. Hierdoor bieden wij ook opleidingen aan op maat. In deze opleidingen kunt u terecht met al uw vragen in verband met onze apparatuur. Van communiceren met randapparatuur tot het uitwerken van bedieningsschermen. Kortom wij bij Automotion begeleiden u in wat voor u belangrijk is.

Waar vinden de opleidingen plaats ?

De opleidingen zullen plaatsvinden in een door ons voorziene opleidingsruimte. In deze opleidingsruimte zal u de opgenomen kennis uit de lessen kunnen toepassen in de praktijk op onze mobiele trainingsunits. Hierdoor zal u de leerstof volledig onder de knie krijgen waardoor er zich nadien geen verrassingen meer kunnen opduiken. Tevens beschikken wij ook over een tweede praktische ruimte waar de opgedane kennis naar hartenlust kan worden uitgetest op een echte robot. Wij begeleiden u stap voor stap.