Industriële automatisering Automotion

25 jaar kennis & knowhow

Al sinds 1993 ondersteunt Automotion machinebouwers en systeemintegratoren bij het ontwerp van hun machinebesturing. Dat betekent dat we al meer dan 25 jaar lang kennis en knowhow hebben opgebouwd. En daarvan profiteert u. Want als ervaren specialist in motion control en industriële automatisering, vinden we altijd de best mogelijke oplossing voor een veilige en efficiënte besturing van uw machine.

Van opleiding tot software-ontwikkeling

Rond de juiste componenten van topmerk Schneider Electric ontwerpen we uw machine via co-engineering. Reken ook op ons voor de ontwikkeling van uw software.

Geen totaaloplossing nodig? Dan kunt u bij ons ook terecht voor:

  • kant-en-klare modules en tools
  • componenten
  • opleidingen

Preferred Partner van Schneider Electric

Op basis van het zeer uitgebreide gamma van Schneider Electric ontwerpt Automotion zijn oplossingen in motion control en industriële automatisering. Automotion is dan ook OEM Solutions Competence Center van Schneider Electric België. Wie samenwerkt met ons, profiteert dus van:

  1. De stabiliteit, innovatie en wereldwijde beschikbaarheid van een groot bedrijf als Schneider Electric
  2. De persoonlijke en accurate service van het kleine Automotion-team

Componenten als aanvulling op het Schneidergamma

Om u in alle omstandigheden de beste oplossing voor uw toepassing te kunnen bieden, heeft Automotion het gamma uitgebreid met een reeks aanvullende componenten. Het gaat om componenten die niet tot het Schneider Electric gamma behoren, zoals reductoren, lineaire motoren en torque motoren. Automotion heeft ook met de leveranciers van deze componenten een partnership uitgebouwd, gebaseerd op de meerwaarde die Automotion kan bieden.

Advies, hulp, software of componenten voor industriële automatisering nodig? Contacteer Automotion!