Elektrische aandrijftechniek: componenten

De hardware-componenten vormen de basis van de elektrische aandrijftechniek. Automotion biedt u onderdelen voor de hele keten van machinebesturing.

  • Lineaire geleidingen en robotica: Verschillende mechanische oplossingen die het draaien van een motor-as omzetten naar een lineaire beweging.
  • Drives en motoren: Vele oplossingen om aan uw specifieke noden voor aandrijftechniek te beantwoorden.
  • Besturingen: De machine wordt bestuurd door een controller. Die staat in voor de aansturing van alle actuatoren aan de hand van sensoren. Maak uw keuze op basis van de complexiteit en omvang van de machine, en afhankelijk van uw eisen op vlak van performantie en snelheid.
  • Visualisatie: De operator moet natuurlijk met de machine kunnen communiceren. Of het nu gaat om bediening of het geven van informatie, de human machine interface (HMI) is een belangrijk deel van de machine. De keuze is zeer uitgebreid, de mogelijkheden bijna onbeperkt.
  • High-end totaaloplossingen: Alle aandrijftechniek onder 1 noemer? Ontdek PacDrive. Dit zeer performante, high-end besturingssysteem stuurt tot 99 servomotoren vanuit 1 controller!

Co-engineering & software-ontwikkeling

Hulp of advies nodig rond elektrische aandrijftechniek? Via co-engineering begeleiden we u graag bij het ontwerp van uw machine. We ontwikkelen ook uw software of we ondersteunen u wanneer u het zelf doet!

Meer weten? Neem gerust contact op.