Co-engineering

U wil snelle machinebouw op het hoogste niveau, maar…

De ontwikkeling van een nieuwe machine vereist heel veel kennis van verschillende technologische velden. U ervaart zelf waarschijnlijk dat het steeds moeilijker wordt om op ieder gebied technologisch op het hoogste niveau te blijven. Niet in het minst omdat dit handenvol geld kost.

Daarnaast staat u onder druk om de klus snel te klaren, want time to market is een kritisch punt. Tot slot hebt u maar beperkte resources ter beschikking.

Maak gebruik van 25 jaar expertise

Door samen te werken met Automotion, lost u deze problemen op. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring achter de kiezen en worden nog iedere dag uitgedaagd op vlak van complexiteit, efficiëntie en snelheid. Met die topkennis en knowhow maken we van uw project een succes.

U krijgt hulp vanaf stap 1

Ons team van ervaren ingenieurs wijdt zich aan uw project. We beginnen al bij de eerste ideeën voor uw nieuwe machine. Daarna begeleiden we u doorheen het volledige ontwikkelingsproces. Met nieuwe inzichten en frisse perspectieven van buitenaf komen we samen tot de best mogelijke oplossing. Reken hierna ook op ons voor software-ontwikkeling en hoogstaande componenten van Schneider Electric, van wie we Preferred Partner zijn.

Wist u trouwens dat ook onze commerciële medewerkers de nodige technische kennis en ervaring hebben? Al bij het eerste gesprek denken zij met u mee en geven ze nuttige technische input!

Interesse in een samenwerking?

Mail of bel ons gerust voor een afspraak of meer info. Bekijk alvast enkele realisaties